Christina Loreena

Gewoon zoals ik ben

Lieve vrienden & fans,

Langs deze weg, wil ik al mijn fans en vrienden die telkens massaal aanwezig zijn bij mijn optredens bedanken!!
Zonder mijn vrienden en fans zou ik het geen 25 jaar hebben kunnen volhouden in de muziek wereld, met ups en down ben ik fier waar ik nu sta.

in het begin van mijn carrière had ik veel steun aan mijn zanglerares Mieke Wagner en vooral mijn vaste begeleidster Rietje die er altijd voor me was, bij elk optreden.
Heel veel collega’s waar ik door de jaren heen een vriendschap band mee opbouwde ben ik dankbaar!

Het full album dat ik nu voorstel, is een pareltje, met liedjes die bij sommige mensen een gevoelige snaar kan raken!! ook bij mij!!
zo staan er een tiental singletjes op die uit mijn hand en pen vloeide, een ode aan mijn vader die overleden is, duetjes met bevriende collega’s (Hans Hanssens, Salim Seghers), en de steun en vertrouwen van onze studioman (Producer) J.P. Kerkhofs van Artsound studio.

mijn grootste steun heb ik natuurlijk van mijn ventje die voor mij alles regelt en doet, alle singletjes komen onder zijn platen label R.S. Muziek (http://www.rsmuziek.be), hij plugt, promoot, boekingen, maakt afspraken met radio stations organiseert mijn fan feestdagen, teveel om op te noemen.

Ook een woordje van dank aan Lex de Groot die me een volledige productie met videoclip cadeau deed singeltje DAT WEET JE !! deze haalde rotatie op Ment TV.

Liefs christien