Christina Loreena

Winnares van het Levenslied in Nederland. Christina Loreena die Krijgt al van kleins af aan de muziek met de paplepel er ingelepeld. Ze won tal van Muziekwedstrijden waar ze haar muziek te horen bracht.

Op zeer jonge leeftijd kwam ze bij Jack Jersey over de vloer waarmee ze in het zelfde appartementen blok woonde, André Mos was daar ook een vriend aan huis.

Jaak van de Rekels (corry en de Rekels) die toen het Cafe de rekels uitbaten schreef haar eerste tekst , als ook Henk van Broekhoven ( John Spencer ) schreef enkele teksten en de bal was aan het rollen. Meerder mooie plaatsen in de Nederlandse Hit Parade volgde.

Ze leerde een vriend artiest kennen en gingen als Duo verder, hoogte punt was het Levens Lied gala in 2008 dat ze wonnen voor 50.000 mensen op het Plein in Tilburg.

Christien besloot verder haar eigen weg te bewandelen dit bleef ze Solo doen, in het Nederlands, Duits, en  Engels.

Toen ze een relatie kreeg met de man achter R.S. Muziek (www.rsmuziek.com) volgde  de nummers elkaar op, met een 1 st plaats in België bij Radio Vlaamse Ardennen met het Singeltje  “Als Mensen Huilen Konden” een cover van Nicole.

Volgend Jaar word Christien haar 30 Jarige jubileum gevierd met een Gloednieuw Album.

De laatste singeltjes zijn:

KUS ME,
HOU ME IN JE ARMEN,
WAT VOOR MAN BEN JIJ,

een Duits nummertje van de hand van WALTER STROM Du schaffst es Immer wieder, HET OVERKOMT ME STEEDS WEER ,

en de laatste DAT WEET JE , draait in rotatie mee op MENT TV.

Ondertussen werd er een Kerst singel opgenomen in opvolging van het kerst duet dat ze uit bracht in 2016, een bewerking van Donkere Dagen van Sieneke, Kerst met Papa en het duet met Hans Hanssens

Christien is ook geliefd voor de singeltjes die ze brengt van MIEKE en CORRY KONINGS …..enz…….Wanneer ze optreed voor Senioren is er wel hier of daar met een traantje in de ogen. Ze brengt haar nummers op een zeer gevoelige manier . Ze is blij haar Hobby kunnen te doen dankzij R.S. Muziek Op you tube is meer van haar te vinden, en op haar fb Christine christien zehetgruber

Op 23 Oktober stelde ze haar nieuwe single voor die uitkwam onder het platenlabel van TELSTAR. De single kreeg de Titel mee "GA NAAR DIE ANDER TOE". Ook de super viadeo-Clip is op deze dag uitgekomen en te bekijken via Youtube. Voor de uitreiking van deze nieuwe single kon Christina Loreena rekenen op tal van Collega's Manfred Jongenelis (die ook de productie deed van deze super song), Jonhy Gold, Sammy Bergmans en nog vele andere collega's. ​ Bekijk alvast de nieuwe Video-Clip door te klikken op hoeje

Bekijk alvast de nieuwe videoclip door op de hoes te klikken.